Kiemelt gazdikereső: Tücsök bácsi

Kiemelt gazdikereső: Tücsök bácsi

Tücsök bácsit, a 10+ év körül keverék apókát korábbi tulajdonosai hagyták hátra költözésükkor, altatás várt volna rá, ha nem lépünk közbe és vesszük a gondozásunkba. 2016. június 11-én került hozzánk, kezdetben a kennelsoron került elhelyezésre, mivel korábban is kennelben élt nem sok jó emlék fűzte hozzá, az emberi közeledésre bizonytalanul reagált.

Egészségügyileg is elhanyagolták, hátsó lábai remegtek és gyakran összecsuklott. Elkezdtük vitaminokkal erősíteni, sajnos a kennelből sem volt könnyű őt kivenni, így “házhoz” jött hozzá a biorezonancia vizsgálat. Később, amikor már sokat változott önkénteseinkkel koponya és gerinc MR-i vizsgálaton járt.

Mivel a kennel sok rossz emléket ébresztett benne, ezért családi panziós befogadónkhoz költözött. Élvezi a lakás kényelmét, jól kijön kutyatársaival és nyoma sincs korábbi viselkedésének. Felnőttekkel és gyerekekkel is jó a kapcsolata, nagyokat kirándulnak, imád a patakban pancsolni, szaladgálni.

Rendezvényeken is járt velünk, először augusztus 20-án

Aztán az Örökbefogadó Napon

Adó 1% kampányunk kapcsán pedig egy kisvideó is készült vele, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Nagyon boldog kutya vált Tücsök bácsiból, ékes példája annak, hogy egy idős kutya is tud új életet kezdeni!

Tücsök bácsi gazdit keres, örökbefogadásával kapcsolatban a magyarvizslasos@gmail.com e-mail címünkön tudtok érdeklődni vagy kattintsatok IDE és töltsétek ki jelentkezéseteket.

Ha szívesen támogatnátok Tücsök bácsi orvosi költségeit, lakhatását, ellátását, kérjük, hogy segítsetek!

Futrinka Egyesület
K&H Bank
10404089-49575251-57561000
PayPay utaláshoz kattintsatok a weboldalunk alján található ‘Donate’ gombra
Megjegyzés: Vizsla/ Tücsök bácsi

 

Leave a reply