Virtuális örökbefogadás

 “úgy örökbe fogadnám, de sajnos nem tehetem….”

Sokszor olvassuk, halljuk a fenti mondatot a kennelsorunkon sétálva, vagy akár csak a gazdikereső kutyáinkat nézegetve.

Valamelyiknél mindenkinek elszorul a szíve. Sokan valóban komolyan is gondolják, szívesen segítenének, de életvitelük nem engedi, hogy állandó gazdivá váljanak.

Miattuk is gondoltunk a virtuális örökbefogadás lehetőségére. Ez egy remek módja annak, hogy egy-egy számunkra kedves állatot kicsit a szárnyunk alá vegyünk, kövessük a történetét és támogassuk őt.

A támogatás mértéke akár jelképes összeg is lehet, hiszen minden fillér számít!

A virtuális örökbefogadás folyamata:

Válassza ki, hogy melyik kutyát segítené szívesen, kinek az ellátásához, orvosi költségeihez, gazdikereső programjához szeretne hozzájárulni.

A támogatást a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számláján tudjuk fogadni. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a kutya pontos nevét. Pl.: MORZSI

Így biztosan csakis rá fogjuk fordítani ezt az összeget. Kérjük, hogy írja meg nekünk emailben (info@futrinkautca.hu), hogy az Ön nevét feltüntethetjük-e a támogatók között.  A virtuálisan örökbefogadott gazdikereső állat adatlapjánál látható lesz a támogató neve (vagy amit szeretne, hogy megjelenjen, pl. becenév, cégnév).

Milyen összegben gondolkodjak?

A virtuális örökbefogadási adomány összegét Ön határozza meg, az alábbiak csak iránymutatásként szolgálnak:

Egy mentett kutya esetében minimum 25 ezer forint költségre számíthatunk. Sajnos a betegen, soványan, sérülten érkező állatok esetében a fenti összeg sokszorosa is lehet a ráfordított összeg.

Bármennyivel is járul hozzá egy-egy kutya ellátásához, az számunkra hatalmas segítség. Ezért egy kutyának több támogatója is lehet.

 A támogatást a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számláján tudjuk fogadni. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a kutya pontos nevét. Pl.: MORZSI