Német dog fajtamentés

Rólunk

A német dog fajtamentés a Futrinka Egyesület keretein belül működik. Lehetőségéhez mérten segítséget nyújt a fajtatiszta dogoknak és típusos keverékeinek gondozásba vétellel vagy a fajtamentő honlapon történő hirdetéssel. Menhelyünk nincs, kutyáink egy része egy kutyapanzióban bérelt kennelsoron, míg a többiek ideiglenes befogadónál várják a végleges gazdi megérkezését. Ideiglenes befogadókat és végleges gazdákat is keresünk védenceink számára.

Támogatói ajándékok

A termékek megtekintéséhez kattintson a képre.

Kapcsolat

nemetdogsos[kukac]gmail.com

https://www.facebook.com/pg/nemetdogsos/

Német dog jellemzői

Ez a fajta legnagyobb termetű őrző-védő kutya. A dog marmagassága 71-86 cm, a súlya akár 90 kg is lehet! Hatalmas mérete tiszteletet parancsol. A német dog megjelenése nemes, mozgása kifejezetten elegáns. A színe lehet sárga (olykor fekete maszkkal), fekete (esetleg fehér mancsokkal, fehér mellfolttal és farokvéggel), acélkék, sárga alapon fekete csíkos, valamint fehér alapon fekete foltos (harlekin). Feje szikár, kissé keskeny. Arcorri része hosszú. Fogazata hatalmas, állkapcsa erős. Szeme középnagy, kerek, nagyon sötét. Tovább

Gazdira váró védenceink


Az örökbefogadásról

Minden tőlünk kikerülő kutya oltott, parazitamentesített, chippezett és ivartalanított, kivéve a beteg, valamint  fiatal koruk miatt nem operálható kutyáinkat. Ilyen esetben ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe a kutyát. Esetleges egészségügyi problémáiról felvilágosítást adunk, elmondjuk mivel jár annak a kezelése, továbbá igyekszünk a lehető legrészletesebb tájékoztatást nyújtani az általunk megismert tulajdonságairól, viselkedéséről. Örökbefogadás minden esetben csak az örökbefogadási nyilatkozat feltételeinek elolvasása, tudomásulvétele, és annak aláírása után lehetséges. Kutyáinkat minden esetben előzetes ismerkedés és családlátogatás után mi visszük házhoz. Csak kerti tartásra nem adunk kutyát, és megvizsgáljuk az alkalmasság körülményeit.

2018. január 1-től védenceinket egy jelképes, 30.000 Forint adományért cserébe lehet örökbefogadni, mely a kutya kezelésének, oltásainak egy részét fedezik.


Örökbefogadói regisztráció

Szeretné örökbe fogadni egyik védencünket? Tegye meg az első lépést! Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Kérjük, minden kérdést átgondoltan és őszintén válaszoljon meg. Válaszai sokat segítenek abban, hogy megismerjük Önt és mind Önnek,  mind védencünknek a legjobb társat találjuk meg.

Örökbefogadói jelentkezés - Német dog fajtamentés
Ha elpusztult: Hogyan pusztult el? Ha elszökött: Hogyan és honnan szökött el? Ha eladta/elajándékozta: Miért?