Gazdira várók

Vizslák

Tacskók
Német dogok
Keverékek
Kiemelt gazdi keresők
Nefera

Nefera 5 év körüli kék német dog szuka. Korábbi tulajdonosától került gondozásunkba. Végtelenül jó és kedves, rettenetesen emberközpontú. Imádja az embereket, és az emberek is őt. Kutyatársait nem kedveli, magának való, makacs leányzó, ő csak az emberek (a gazdi) közelében érzi jól magát, ezért mindenképpen egyedüli kedvencnek ajánljuk! Imád sétálni, labdázni,

Borzi

Borzi 10+ éves szálkás szőrű keverék tacskó kan. Gazdája betegsége miatt került a gondozásunkba. Eddig egyedüli kutya volt, de kijön más kutyával is ismerkedés után. Szeretne egy jó meleg otthont, ahol a további életében megbecsülik és szeretik őt. Oltva, chipezve, szívféregre szűrten, ivartalanítva benti tartással fogadható örökbe. Amennyiben tetszik Önnek

Lappancs

Lappancs 5 év körüli keverék kan, állatbarátok kérték a segítségünket folyamatos szökései okán. Nagy termete miatt az arra járók tartottak tőle, tulajdonosai emiatt láncon tartották, de még így is többször meg tudott szökni. Termete és a maga 42 kg-ja ellenére egy végtelenül barátságos, csupaszív kutya, aki mágnesként követi az embereket.

Marci papa

Marci papa 13 éves drótszőrű német vizsla kan. Hatalmas, kedves, bújós maci, aki imádja az embert, mindent megtenne gazdájáért. Idős kora ellenére imád menni, szaglászni, de pórázon nagyon húz, s ebben a nagy testben nagy erő lakozik. Nincs hozzászokva a nagy kirándulásokhoz, így hamar el is fárad. Kutyákkal néha kekeckedik,

Az örökbefogadásról

Minden tőlünk kikerülő kutya oltott, parazitamentesített, chippezett és ivartalanított, kivéve a beteg, valamint  fiatal koruk miatt nem operálható kutyáinkat. Ilyen esetben ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe a kutyát.

Esetleges egészségügyi problémáiról felvilágosítást adunk, elmondjuk mivel jár annak a kezelése, továbbá igyekszünk a lehető legrészletesebb tájékoztatást nyújtani az általunk megismert tulajdonságairól, viselkedéséről.

Örökbefogadás minden esetben csak az örökbefogadási nyilatkozat feltételeinek elolvasása, tudomásulvétele, és annak aláírása után lehetséges.

Kutyáinkat minden esetben előzetes ismerkedés és családlátogatás után mi visszük házhoz. Csak kerti tartásra nem adunk kutyát, és megvizsgáljuk az alkalmasság körülményeit.

2018. január 1-től védenceinket egy jelképes, 20.000 Forint adományért cserébe lehet örökbefogadni, mely a kutya kezelésének, oltásainak egy részét fedezik.

Az örökbefogadásra váró védenceinkről érdeklődni kizárólag e-mailben, az info@futrinkautca.hu címen lehetséges, rövid bemutatkozó levéllel.