Gazdira várók

Vizslák

Tacskók
Német dogok
Keverékek
Kiemelt gazdi keresők
Vektor

Vektor 2015-ben született, fekete, gyönyörű, fajtatiszta német dog kan, korábbi tulajdonosától került a gondozásunkba. Emberekkel általában kedves, de idegenekkel szemben az elején bizalmatlan, idő kell neki, hogy hozzászokjon, megbarátkozzon velük. Szívesen tartózkodik az ember közelében, simogattatja magát, viszont ideges, feszült helyzetben odakaphat. Ezért kizárólag kutyás tapasztalattal rendelkező gazdát keresünk számára, aki

Cenke

Cenke 1-2 éves tacskó keverék szuka, nagyon emberközpontú, állandóan láb alatt lévő szálkás szőrű tacskó keverék kislány. Imád játszani, úgyhogy jó lenne számára egy olyan hely, ahol lenne társa. Szerető családot keresünk a számára, ahol családtagként élhet, nagyokat sétálnak vele, és imádni fogják. Amennyiben tetszik Önnek védencünk, tegye meg az első

Lappancs

Lappancs 2012-ben született nagytestű keverék kan, állatbarátok kérték a segítségünket folyamatos szökései okán. Nagy termete miatt az arra járók tartottak tőle, tulajdonosai emiatt láncon tartották, de még így is többször meg tudott szökni. Termete és a maga 42 kg-ja ellenére egy végtelenül barátságos, csupaszív kutya, aki mágnesként követi az embereket.

Füllencs

Füllencs – 2018-ban született rövidszőrű magyar vizsla jellegű kan. Elég bizonytalan a természete, pánikba esik a felé nyúló kéztől, rászólástól vagy ha megfogják a nyakörvét. Ilyenkor hason kúszva közlekedik, maga alá is pisil és kapkod a kéz után. Alapvetően nem akar támadni, csak így próbálja védeni magát. Udvaron felszabadultan viselkedik,

Az örökbefogadásról

Minden tőlünk kikerülő kutya oltott, parazitamentesített, chippezett és ivartalanított, kivéve a beteg, valamint  fiatal koruk miatt nem operálható kutyáinkat. Ilyen esetben ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe a kutyát.

Esetleges egészségügyi problémáiról felvilágosítást adunk, elmondjuk mivel jár annak a kezelése, továbbá igyekszünk a lehető legrészletesebb tájékoztatást nyújtani az általunk megismert tulajdonságairól, viselkedéséről.

Örökbefogadás minden esetben csak az örökbefogadási nyilatkozat feltételeinek elolvasása, tudomásulvétele, és annak aláírása után lehetséges.

Kutyáinkat minden esetben előzetes ismerkedés és családlátogatás után mi visszük házhoz. Csak kerti tartásra nem adunk kutyát, és megvizsgáljuk az alkalmasság körülményeit.

2018. január 1-től védenceinket egy jelképes, 30.000 Forint adományért cserébe lehet örökbefogadni, mely a kutya kezelésének, oltásainak egy részét fedezik.

Az örökbefogadásra váró védenceinkről érdeklődni kizárólag e-mailben, az info@futrinkautca.hu címen lehetséges, rövid bemutatkozó levéllel.