Gazdira várók

Vizslák

Tacskók
Német dogok
Keverékek
Kiemelt gazdi keresők
Clark Kent

Clark Kent 4 év körüli német dog kan.  Vidéken kóborolt, csont soványan, a helyi állatvédők helyezték biztonságba, amíg hozzánk érkezhetett. Jelenleg családi panziós helyen él. A sok éhezés, kóborlás után, nagyon ragaszkodik az emberhez. Legszívesebben folyton a közelükben lenne, igényli a vele való foglalkozást, szeretgetést, simogatást. Okos, értelmes, igyekszik megfelelni.

Flicky

Flicky 3 év körüli kan, az utcán találták, chip volt benne, de nem volt regisztrálva, és sajnos nem tudtuk az adatokat kinyomozni. A kutyát eredeti gazdája nem kereste. Valamikor gerinc problémája volt, ami jelenleg nem okoz gondot, Vagány kutya, igazi tacskó egóval, de nagyon jó fej, és egy szabaduló művész,

Lappancs

Lappancs 5 év körüli keverék kan, állatbarátok kérték a segítségünket folyamatos szökései okán. Nagy termete miatt az arra járók tartottak tőle, tulajdonosai emiatt láncon tartották, de még így is többször meg tudott szökni. Termete és a maga 42 kg-ja ellenére egy végtelenül barátságos, csupaszív kutya, aki mágnesként követi az embereket.

Peták

Peták 8 év körüli magyar vizsla kan, idős tulajdonosai elhunytak, egyedül maradt a kertben, hozzátartozójuk kérte a segítségünket. Számára hatalmas változást jelentett az, hogy a gondozásunkba került: minden inger, ember, szabály új volt számára, és nehezen vette az akadályokat. De a határozott nevelésnek köszönhetően, melyet panziós befogadójától kapott, már nem

Az örökbefogadásról

Minden tőlünk kikerülő kutya oltott, parazitamentesített, chippezett és ivartalanított, kivéve a beteg, valamint  fiatal koruk miatt nem operálható kutyáinkat. Ilyen esetben ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe a kutyát.

Esetleges egészségügyi problémáiról felvilágosítást adunk, elmondjuk mivel jár annak a kezelése, továbbá igyekszünk a lehető legrészletesebb tájékoztatást nyújtani az általunk megismert tulajdonságairól, viselkedéséről.

Örökbefogadás minden esetben csak az örökbefogadási nyilatkozat feltételeinek elolvasása, tudomásulvétele, és annak aláírása után lehetséges.

Kutyáinkat minden esetben előzetes ismerkedés és családlátogatás után mi visszük házhoz. Csak kerti tartásra nem adunk kutyát, és megvizsgáljuk az alkalmasság körülményeit.

2018. január 1-től védenceinket egy jelképes, 20.000 Forint adományért cserébe lehet örökbefogadni, mely a kutya kezelésének, oltásainak egy részét fedezik.

Az örökbefogadásra váró védenceinkről érdeklődni kizárólag e-mailben, az info@futrinkautca.hu címen lehetséges, rövid bemutatkozó levéllel.