Daikiri, Delia és Dilara 680 napja...

Daikiri, Delia és Dilara 680 napja...

Daikiri, Delia és Dilara 2016 júliusában került hozzánk. Daikiri a füzesabonyi állatvédőktől, Delia és Dilara egy vidéki gyepmesteri telepről került a gondozásunkba mamájukkal és testvérükkel. Daikri kapott egy pótcsaládot Danke mama és babái személyében.

Az akkor kb 3 hónapos kislányok a gondozásunkban nőttek fel, idén 2 évesek és még sosem volt saját családjuk. Az okát nem értjük.

Daikri és Delia családi panzióban, Dilara ideiglenes befogadónál él.

 Daikiri barátságos kutya, mindenkivel jól kijön, gyerekkel, felnőttel, macskával, más kutyával is. Nagyon szeret enni, így étellel jól motiválható, szobatiszta, de a lakásban élést még tanulnia kell, rombolásra hajlamos. Pórázon szépen sétál, autóban jól utazik, közepes aktivitású, sétánál sem távolodik messzire.

 Delia az idegen embereket megugatja, de nem támad, lényegében mindent megugat, ami mozog. Félős és egyben domináns, más kutyákkal kijön, bár elég vehemensen ismerkedik. A macskák nem a barátai, pórázon szépen sétál, póráz nélkül behívható. Félénksége miatt a gyerekek társaságát nem keresi, lakáshoz szokott és szobatiszta.

 Dilara azokkal, akiket ismer nagyon barátságos, ám az idegen embereket nem szereti, mindenkit hevesen megugat, nem szereti, ha meg akarják simogatni. Séták alatt ideiglenes befogadója jelenti számára a biztos pontot, nagyon figyel rá, gyönyörűen behívható. Alapvetően könnyen tanítható, bár kicsit akaratos, akinek még sok mindent meg kell ismernie a nagyvilágból. Más kutyákkal jól kijön, igazi energiabomba, csapatban kiegyensúlyozottan viselkedik, egyedül nagyon bizonytalan. Nyugodt, magabiztos kutyatárs mellé ajánljuk, aki önbizalmat ad neki, akitől tanulhat. Félénksége miatt sok megerősítésre és bátorításra van szüksége.

Gazdit keresnek!
magyarvizslasos@gmail.com

Amennyiben tetszik Önnek védencünk, tegye meg az első lépést felé, kattintson ide és töltse ki regisztrációs lapunkat!

Ha örökbefogadni nem tudjátok, de szeretnétek támogatni őket:
Futrinka Egyesület
K&H Bank
10404089-49575251-57561000
Megjegyzés: Vizsla
Adószám: 18258473-1-13

Leave a reply