Megérkezett a 2018-as Futrinkás határidőnapló!

Megérkezett a 2018-as Futrinkás határidőnapló!

Évek óta hagyománynak számít, hogy az új év közeledtével elkészítjük határidőnaplónkat, mellyel támogatóinknak szeretnénk köszönetet mondani. A háttérben már jó ideje dolgoztunk a 2018-as határidőnaplón, reméljük hasznos lesz a mindennapi teendők, fontos dátumok feljegyzésében, és szívesen forgatjátok majd a kezetekben. A határidőnaplóban szó van az örökbe fogadásról, ideiglenes befogadásról, a támogatási lehetőségekről, a szívférgességről, bemutatkoznak tevékenységi csoportjaink, emellett sok más érdekes információt tartalmaz.

A határidőnapló grafikai tervezéséért és a fotókért köszönettel tartozunk: Vizslafotózás – Péter és Andi, Becskereki Melinda – borító grafika, Gyuricza Zsuzsanna – belső grafikai munka, és a modelleknek: Gipsz (alap csoport), Edgar (magyar vizsla csoport), Havas Szilva (német dog csoport), Tündér Lala (tacskó csoport)

Támogassátok a Futrinka Egyesület védenceit legalább 2.500 Ft-al, cserébe megajándékozunk egy limitált kiadású 2018-as Futrinkás határidőnaplóval! 

A határidőnapló személyesen is átvehető ünnepi rendezvényünkön (2017. december 2., 11-15 óra között, Vasmacska Terasz, 22. kerület/ Budafok, Fékező utca 1.), illetve postai úton is (ez esetben kérjük számoljatok a postaköltséggel). 

Utalni a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú bankszámlájára tudsz. A megjegyzés rovatba, kérjük, írd be: TÁMOGATÁS 2018.
A napló átvételének mikéntjéről és idejéről az info@futrinkautca.hu e-mail címen tudsz egyeztetni.

Köszönjük a támogatásotokat, reméljük, hogy velünk tartotok a 2018-as évben is!

Leave a reply