Black Friday

Black Friday

A Black Friday-n a boltokban tumultusok alakulnak ki, az internet befagy a sok online vásárlástól, mindenki ki akarja használni a jobbnál-jobb kedvezményeket.

Ugyanez viszont nem igaz a fekete kutyákra, értük senki nem tapossa más sarkát, hogy hazavigye. Mondjuk nem is osztogatunk akciókat, mert sem tevékenységünk színvonalából, sem az örökbeadás/ örökbefogadás feltételeiből nem tudunk, nem akarunk engedni. Vannak viszont fekete gazdikeresőink, akiket már jól ismertek, de ma eggyel több okuk van megmutatkozni.

Stacy 7 év körüli tacskó keverék szuka, eredeti tulajdonosaitól mentette egy másik állatvédő szervezet. Stacy sok rossz dolgon ment már keresztül, így emberekkel elsőre bizalmatlan, nyugodt körülmények biztosítása mellett szépen megnyílik, és nagyon ragaszkodik ahhoz, akitől szeretet, és törődést kap. Okos, és szereti ha foglalkoznak vele, sétákat sem veti meg, egyedüli kutya szeretne lenni.

Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés - Dachshund Rescue Hungary fényképe.

Mikos 1 év körüli keverék kan, a hevesi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba két társával együtt. A legkisebb a csapatban, de nem kell félteni, ha valaki nagyon hebrencs, akkor elég bátran megmondja a magáét neki. Egy simogatásért bármire képes, ha az ember közelébe kerül megszűnik neki minden más, osztja a puszit, ahol éri. Nagyon szeret ölben lenni, elég könnyen lágyítja az ember szívét. Idegenekkel óvatosabban ismerkedik, a fekete öltözet úgy tűnik félelmet ébreszt benne. Pórázon hebrencs, de hamar alkalmazkodik. Nagyon falánk, híznia kell, de igyekszik. Az apportozás nem érdekli, a falkában semlegesen viselkedik, szereti megfigyelni a többieket.

Kutyafotók fényképe.

Oreo 8 év körüli tacskó keverék kan, az egri gyepiről érkezett a gondozásunkba. Szereti az emberek társaságát, ragaszkodó, más kutyákkal is kijön, de jobban szeretne egyedüli kutya lenni egy gazdi oldalán.

 Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés - Dachshund Rescue Hungary fényképe.
Leon 1 éves tacskó keverék kan, vakon született, de egyáltalán nem zavarja, hogy nem lát. Ugyanolyan életet tud élni, mint egy teljesen egészséges kutya, csak egy kicsit több odafigyelést igényel.
Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés - Dachshund Rescue Hungary fényképe.
Woody 3 év körüli német dog kan, korábbi tulajdonosától került a gondozásunkba, losoványodva, testén sebekkel és puffadásokkal. Azóta egy egészen más kutya lett belőle, szépen kikerekedett és fényesen csillog bundája. Kezdetben kutyatársaival nem ápolt jó viszonyt, de mostanra szépen megtanult velük kommunikálni, határozott kézben kezelhető a viselkedése. Kedves, okos, nagyon tanulèkony, autóban szépen utazik. Szívféreg tesztje sajnos pozitív, harmadik antibiotikumos kúrájánál tart és bízunk benne, hogy ezután már negatív tesztet fog produkálni.

Torzsi 7 év körüli keverék kan, korábbi tulajdonosától került a gondozásunkba, akinek annyira megromlott az elmeállapota, hogy hol simogatta, hol vasvillával szurkálta kutyáját. Torzsi 2 éve vár már szerető családra a gondozásunkban, sajnos túl van egy sikertelen gazdisodáson is. Nem volt könnyű élete, az ő hitét volt a legnehezebb elnyerni, bizalmatlan, félős volt, ha szükségesnek érezte harapott is, kutyákkal szemben antiszociális és támadó volt. Nála volt talán a legnagyobb és leglátványosabb a változás, hosszú utat tett meg panziós befogadó családjával. Mostanra sokat változott: kutyatársaival jól kijön, idegenekkel bizalmatlanabb, de kezelhető, bújós, fegyelmezett kutya.

Futrinka Egyesület Magyar vizsla SOS - Hungary fényképe.

Amennyiben szeretnéd valamely gazdikereső védencünket örökbefogadni, tedd meg az első lépést, kattints ide és töltsd ki regisztrációs lapunkat vagy írj nekünk az info@futrinkautca.hu e-mail címünkre!

További gazdikeresőinkért kattints ide: ITT

Leave a reply