ADÓ 1%

A non-profit szervezetek működéséhez a legnagyobb anyagi segítséget a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából származó bevétel jelenti. Mindenki szabadon rendelkezhet arról, hogy melyik szervezetnek szánja ezt az összeget, amely felajánlás hiányában az állami kasszát gyarapítja.
Az adó 1% felajánlásával minden adófizető lehetőséget kap arra, hogy a non-profit szervezetek közül a számára kedveset támogathassa anélkül, hogy ez számára bármibe is kerülne.

A Futrinka Egyesület jogosult az adó 1% gyűjtésére.

Az elmúlt években az Egyesület működése elképzelhetetlen lett volna az így kapott támogatás nélkül: az - éves szinten közel 400 - gondozásunkba kerülő kutya állatorvosi, tartási és egyéb költségei csak a felajánlott összeggel válnak ugyanis finanszírozhatóvá, a közvetlenül felajánlott pénzadományokból sajnos csak védenceink töredékét lehetne megmenteni és megfelelően ellátni.

Kérjük, hogy amennyiben céljainkkal egyetértesz, vagy egyszerűen csak kedveled a kutyákat, esetleg valamely általunk mentett fajtához van kötődésed, támogasd Te is a Futrinka Egyesület védenceit adód 1 %-ának felajánlásával, és kérd erre barátaidat, kollégáidat, családtagjaidat is!

Adószámunk:
Futrinka Egyesület
18258473-1-43


A kitöltött, nyomtatható rendelkező nyilatkozat letöltető innen:
ADÓ 1% RENDELKEZŐ NYILATKOZAT (ún. EGYSZA LAP)


Kérjük, terjeszd plakátunkat, kampányfilmünket is (Facebook-on, Iwiw-en,
ismerőseid körében, munkahelyeden, állatorvosi rendelőkben)!

1%-os kampányfilmünk:
http://www.youtube.com/watch?v=3_qL8HMc5Uw


Köszönjük minden támogatónk segítségét!


ado_egy_07

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!