Gubanc gazdit keres - Pizzakutya.hu

Gubanc gazdit keres - Pizzakutya.hu

Gubanc – 2017-ben született közepes termetű keverék szuka

Az edelényi gyepmesteri telepről került gondozásunkba a mamájával és a testvérével együtt, akik már szerencsére gazdára találtak.

Jelenleg ideiglenes befogadónál él. Emberekkel kedves, barátságos, igényli a vele való foglalkozást Az alap vezényszavakat ismeri, okos, könnyen tanítható, jutalomfalattal jól motiválható. Aktív, nagy mozgásigényű, ezért sportos, sokat kiránduló családba ajánljuk, ahol ő is részt vehet ezekben a programokban. Más kutyákkal szeret játszani, jól kijön velük. Fontos számára a napi fizikai lemozgatás és a szellemi foglalkozás is! A lakást kulturáltan használja, szobatiszta, egyedül hagyva nem szeparál, nem ugat, nem tesz tönkre semmit. A város zajait, a tömegközlekedést még szoknia kell, de nagyon jól halad vele. Pórázon szépen sétál, legfeljebb a séta elején húz egy kicsit. Kedves természete miatt nagyobb, a kutyákkal már okosan bánni tudó gyerekek mellé is örökbe fogadható, de ismerkedés után kutyatárs mellé is jó választás lehet.

Az érdeklődők bemutatkozó leveleit e-mailben várjuk az info@futrinkautca.hu e-mail címünkre. Az e-mailes/ telefonos egyeztetést követően a gazdijelölt meglátogatja a kiszemelt kutyát. Minden védencünket oltva, chippel ellátva, parazita mentesítve, szívféregre szűrten, kizárólag benti tartással és ivartalanítva adjuk örökbe (szívféreg pozitív és kölyök kutyák esetében ivartalanítási kötelezettséggel). Örökbefogadás minden esetben csak az örökbefogadási nyilatkozat feltételeinek elolvasása, tudomásulvétele, és annak aláírása után lehetséges. Egyesületünk kizárólag benti tartással ad örökbe, kerti tartásra NEM. Kérjük, csak olyan jelentkezzen örökbe fogadónak, aki a benti tartás feltételeit tudja vállalni, melyet alkalmanként szúrópróbaszerűen ellenőrizhetünk.