Szöveg címe


Gazdára váró tacskók sétáltatása Őrbottyánban

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen sokan követik a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentését, ennyi kutyátlan-tacskótlan kedves ember, ennyi jó barát!

Mi csak abban reménykedtünk, amikor meghirdettük programunkat, hogy összegyűlik annyi tacskószerető, hogy az anyátlan-apátlan, a befogadónál gazdira váró árváinkat megsétáltathassuk, és szerezzünk nekik egy szép napot! Aztán csak jöttek-csak jöttek a jó szándékú jelentkezők, egyre többen, és már attól fájt a fejünk, -ez a JÓ fejfájás-, hogy honnan szerezzünk ennyi megsétáltatható tacskót! Szerencsére a mi kedves régi örökbefogadóink boldogan jöttek, és adták "kölcsön" saját tacsijukat is, nehogy valaki kimaradjon abból az élményből, amikor egy tacskónak esze ágában nincs sem szót fogadni, sem arra menni, saját lábán jönni, sem úgy egyáltalán! Így aztán kisebb váltásokkal végül is mindenki tacskóhoz jutott! És micsoda gyönyörű helyen voltunk! Dombok alján, kerek erdő mellett, illatos fűben pokrócon vagy a nélkül, csodaszép időben!


Köszönjük a Bottyán Equus Alapitványnak a csodálatos helyet, és a segítséget hogy ilyen remek sétáltató napunk lehetett! Nagyon reméljünk, mindenki olyan csodálatosan érezte magát, mint mi, és a megsétáltatott kutyák!


Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Vissza...

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!