Szöveg címe


Fotókiállítás és jótékonysági vásár

Fotókiállítás és jótékonysági vásár "Négylábú Hungarikum, avagy nemzeti kincsünk a magyar vizsla" címmel

A kiállítás időtartama: 2017. május 5. péntek, 18 óra - 2017. május 29. hétfő, 18 óra

A kiállítás helyszíne: Szepes Gyula Művelődési Központ (2030, Érd, Alsó u. 9.)
A kiállítást megnyitja: Magos Judit, Demény vizsla gazdája


A kiállítás nemcsak a Vizslafotózás (vizslafotozas.hu) különleges kutya portréinak bemutatását tűzte ki célul. Göblyös Péter fotóin keresztül egyfajta másodlagos kommunikációs célként szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a magyar vizsla hungarikum és nemzeti kincs. Egyedi és különleges vadászkutyafajta, amit az egész világon csodálnak nem csak kivételes elegáns és szemet gyönyörködtető megjelenése, de kifinomult vadászati képességei és rendkívüli intelligenciája miatt is. Amennyire tudatában vannak a világ minden táján, hogy Magyarország milyen különleges és egyedi kutyafajták tulajdonosa, olyannyira méltatlanul bánnak ősi kutyafajtánkkal itthon. 


A kiállítás elsődleges üzenete, hogy Göblyös Péter különleges vizslákról készült portréin keresztül méltó módon mutassák be a magyar vizslát. Ez a kiállítás egyaránt szól a kutyatartóknak és nem kutyatartóknak, hisz a magyar vizsla minden magyar ember közös büszkesége.


A kiállított képek jótékonysági vásárából befolyt összeggel teljes egészében a Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentését támogatják!


Várunk Titeket szeretettel!

Vissza...

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!