Szöveg címe


Elkezdődött a Tanya-Suli!

Elkezdődött a Tanya-Suli, a Kutyatrening.hu által szervezett kutyaiskola védenceink számára, köszönjük trénerüknek, Szabinának és az önkénteseknek, hogy öt vasárnapon keresztül védenceinkkel tanulnak, ezzel is növelve mielőbbi gazdisodásuk esélyét, és hogy kitüntetett időt kaphatnak tőlük! Három csoportot, minden csoportban 5 vagy 6 védencünkkel állítottunk össze, összesen több, mint 15 kutya részvételével.

Az első órán szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk és gyönyörű napsütéses idő volt. A foglalkozások előtt mindenki sétált egy nagyot, majd a kötődés, a szemkontaktus felvételét gyakorolták, az akadálypályát is kipróbálták. Mindenki sok simogatást és finom falatot kapott, remek délután volt. Az alaptevékenységi csoportból Ügyes és Panna, a vizsla csoportból BodzaBori, Füli Gergő, Maximilian, Monododo, Szende, Donika, Maszat, Matifu és Whisky, a német dog csoportból Davis, Oberyn, Olivér és Woody vettek részt.Palotás Panna 

A második órán Füli Gergő helyére Mogyoró állt be, társa, Lili is beiratkozott az iskolába és Segundo is megkezdte a tanulást. Az időjárás ismét kegyes volt hozzánk, az órák előtt mindenki sétált egy nagyot, majd a már tanultakat ismételték, az ül vezényszót tanulták és az akadálypályán gyakoroltak.


Maximilian


A harmadik órán az előrejelzések ellenére ismét kegyes volt hozzánk az időjárás, nagyon jó hangulatban teltek a foglalkozások. A már tanult "ül" gyakorlása után megtanulták a "fekszik" vezényszót, az akadálypályán már mindenki sokkal bátrabb volt, nagyon összeszokott párosok alakultak ki. Ügyes

A negyedik órán húsvét vasárnap révén kicsit kevesebben voltunk és az időjárás is borongós volt, ám a foglalkozások jó hangulatából ez mit sem vont le. A már tanult feladatokat gyakorolták, és új vezényszavakat is tanultak, például pacsit adni, természetesen az akadálypálya sem maradhatott el.