Szöveg címe


Csak egy konzerv

Fogytán az Egyesület által bérelt tárnoki kennelsoron a kutyakonzerv és a nem prémium táp! Kérünk mindenkit, ha a kennelsor felé jár, s lehetősége van rá, segítse működésünket egy-egy konzervvel vagy egy-egy zsák nem prémium táppal. Egy konzerv is segítség!

Ha valaki nem tud kijutni Tárnokra, akkor vásárolhat az Egyesület javára kutyaeledelt a Récsei Centerben lévő Fressnapf Áruházban, s elhelyezheti az ott kihelyezett gyűjtőkonténerben. Jó lenne, ha sikerülne hetente "megtelíteni". Ha ez a megoldás kényelmesebb számotokra, akkor sétáljatok el oda, s segítsetek így!

Ha végképp nem tudtok kimozdulni semerre, de segítenétek, egy online adományozási forma is létezik, ahol a felajánlott forintjaitok táppá változhatnak. A Petissimo.hu oldalán a Futrinka Egyesület javára is ajánlható fel táp-egység, melyet kifizetés után a Petissimo.hu csapata juttat el részünkre. Április hónapban hatvan kiló táp érkezett hozzánk rajtuk, vagyis ezzel a támogatási formával rajtatok keresztül, segítsetek továbbra is!

http://www.futrinkautca.hu/hu/hir/adomanyozas_maskepp

 

Nagyon Köszönjük!

 

Vissza...

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!