ÁLLATOK VILÁGNAPI FELVONULÁS 2013

Idén is lesz Állatok Világnapja alkalmából felvonulás, melyet idén egy Guiness rekord kísérlettel is egybekötnek! Futrinkások, örökbefogadók, segítők, kinek van kedve menni?

Idén is lesz Állatok Világnapja alkalmából felvonulás, melyet idén egy Guiness rekord kísérlettel is egybekötnek!
Futrinkások, örökbefogadók, segítők, kinek van kedve menni?

Nem az Egyesületünk szervezi, de szeretnénk minél többen megjelenni. Lehet vinni saját kutyát, tőlünk örökbefogadottat vagy más módon hozzátok kerültet, illetve ha valaki a kennelsorról választana felvonuló társat, arra is van lehetőség, de nem minden kutyánk alkalmas az ilyen tömegben való biztonságos mozgatásra, így ez egyeztetést igényel.

HA JÖNNÉTEK, JELENTKEZZETEK AZ INFO@FUTRINKAUTCA.HU E-MAIL CÍMEN.

A részletek pedig itt olvashatók a rendezvényről magáról:

A Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség az idén 21. alkalommal rendezi meg hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából 2013. október 6-án, vasárnap.

A gyülekezés 9 órakor lesz az V. kerület, Bazilika melletti parkolóban, a felvonulás a szokásos útvonalon tart a Hősök teréig az Andrássy úton végig haladva.

A felvonulásra mindenféle állatot lehet hozni, ami kötőféken, pórázon vezethető!

Guiness rekord kísérlet

Ez idei felvonulás kicsit más lesz mint az eddigi, szeretnénk emlékezetessé tenni ezt a napot és megrendezzük az örökbefogadott kutyák találkozóját. Sok-sok örökbefogadott állatot várunk. Reméljük elérjük az 1000 vagy nagyobb létszámot, és ezzel az eredménnyel rekorderekké válunk!. Kérjük mindenki hozza magával az oltási igazolványt és az örökbefogadási nyilatkozatot.

  1. A rekord-kísérletre jelentkező gazdik és kutyáik regisztrációja a gyülekezési helyen történik, a Bazilika melletti parkolóban. Itt karszalaggal ellátott önkéntesek felvezetik a jelentkezők saját nevét, a kutyák nevét és ellenőrzik a hozott igazolásokat, úgy mint az örökbefogadási papírt, vagy /és oltási könyvet.
  2. A jelentkezők levehetetlen, számozott karszalagot kapnak, melynek számát az önkéntesek felvezetik a hitelesített regisztrációs ívekre.
  3. A jelentkezők ezt követően részt vesznek a felvonuláson, amely 11-12 óra között zajlik, a Hősök teréig.
  4. A Hősök terén a kutyák és gazdijaik egy tömeget alkotnak, nem széledhetnek szét. A rekordkísérletről fotós dokumentációt kell készíteni, ezért a kutyáknak a hangosbemondó által jelzett időben a gazdik mellett kell állni, vagy ülni. 3 percig, melynek leteltét szintén jelezni fogjuk.
  5. A 3 perc alatt kell regisztrálni és dokumentálni az összegyűlt tömeget. A oldalról és felülről készülő videók alapján tudjuk tanúsítani, hogy a jelentkezők részt vettek a kísérletben. 
  6. Sikeres kísérlet esetén az angol Guiness Rekord Társaság hitelesíti a rekordot.

Kérünk minden jelentkezőt, hogy vegye komolyan és tartsa be a kért szempontokat!

Vissza...

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!