Szöveg címe


Adó 1 % !

Segítsetek, hogy segíthessünk, adótok 1%-át ajánljátok a javunkra és kutyáink javára!

A Futrinka Egyesület 2006 óta menti a rászoruló állatokat, éves szinten 500 feletti kutyát gondozunk. Fizetett, teljes munkaidejére bejelentett alkalmazottaink kizárólag a kennelsorunkon vannak, a mentés-szervezés, érkeztetés, fuvarozás, hirdetések, levelezések kezelése és minden egyéb önkéntesen, a vezetőség, a tagok és önkéntesek szabadidejében és segítségével történik.


Az adó 1% nélkül a mentett kutyák száma jelentősen visszaesne, a fajtamentő csoportjaink nem tudnák olyan minőségben, illetve mennyiségben menteni a kutyákat, ahogy eddig, illetve az esélytelen keverékek mentésének is vége szakadna. Egy esetleges kevesebb adó 1% bevétel közvetetten hatna azokra a szervezetekre, gyepmesteri telepekre is, ahonnan jelenleg rendszeresen mentünk, veszünk át kutyákat...


Segítsetek, hogy segíthessünk, adótok 1%-át ajánljátok a javunkra és kutyáink javára!

Futrinka Egyesület
Adószám: 18258473-1-43

A munkánkba betekintést nyerhettek önkéntesként is, találkozhattok védenceinkkel, illetve az eseményeinkről heti blogot vezetünk, hogy mind az érkezések, mind a gazdisodások, műtétek, de a nagyobb események, történések is nyomonkövethetőek legyenek.

Tudjuk, nem elég magunkat átlátszónak hinni, azzá is kell válni. Mi ennek jegyében végezzük állatvédő tevékenységünket.

A közhasznúsági beszámolóink a honlapunkon elérhetőek.

Mert nem az az üzenet, hogy aki adó 1%-ra jogosult, az következésképpen rosszul végzi a dolgát. Az adó 1%-ot lehet a kitűzött cél elérése érdekében, hasznosan és körültekintően is felhasználni.


Köszönjük!

http://www.futrinkautca.hu/hu/eves_beszamolok

Vissza...

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!