Szöveg címe


A Futrinka Egyesületnél április a keverék kutyák hónapja

Alaptevékenységi és fajtamentő csoportjaink több keverék és típusos keverék védencet gondoznak jelenleg is, akik számára végleges családokat keresünk. Április hónapban szeretnénk, ha kitüntetett figyelmet kaphatnának, segítsétek őket, hogy álomcsaládokról szőtt álmaik valóra válhassanak. Kövessétek oldalunkat, ismerkedjetek meg velük!

Ügyes az esélytelen keverékeket mentő, úgynevezett alap tevékenységi csoportunk védence. Elmúlt 6 éves, de babakora óta állatvédelmi gondozásban él, hozzánk 2014-ben érkezett. A kezdetben extrém félénk lányka rengeteget változott azóta, sokkal kiegyensúlyozottabb kutya lett. Soha nem volt még gazdája, de nagyon vágyik rá, örökbefogadásával kapcsolatban az info@futrinkautca.hu e-mail címünkön tudtok érdeklődni


Smiley magyar vizsla fajtamentő csoportunk védence, 2015-ben került a gondozásunkba vizsla társával együtt. Kisgyermekes családok és első kutyások számára is tökéletes választás, problémamentes és nagyon szerethető fiúcska. Örökbefogadásával kapcsolatban a magyarvizslasos@gmail.com e-mail címünkön tudtok érdeklődni. 


Titán a tacskó fajtamentő csoportunk védence. A sok foglalkozásnak köszönhetően rengeteget változott a viselkedése, előnyére. Kiváló, sokoldalú sportkutya, kutyás sportokhoz tökéletes társ. Labdamániás, de a frizbi is bejön neki, szépen a levegőben elkapja. Energikus, de amikor vége a vele való foglalkozásnak, szépen elvonul pihenni. Nem rombol, nem szökik, pórázon tökéletesen viselkedik. Szabadon sétáltatható, minden helyzetben behívható, figyelmes, okos kutya. Másik kutya mellé is örökbefogadható, de inkább szuka legyen a társkutya, mert van némi dominanciára való hajlama, de kezelhető és kézben tartható. Titán gazdit keres, örökbefogadásával kapcsolatban a futrinkatacsko@gmail.com e-mail címünkön tudtok érdeklődni.


Békás Bubu vizsla fajtamentő csoportunk védence, társkutyaként került a gondozásunkba vizsla társával korábbi tulajdonosuktól. Nyugodt természetű, 12 év körüli öreglány, de makacs és öntörvényű tud lenni, ha valami nem tetszik neki. Örökbefogadásával kapcsolatban a magyarvizslasos@gmail.com e-mail címünkön tudtok érdeklődni.