Szöveg címe


3 buszjegy árából tacskót vagy vizslát menthetsz

Nem is gondolnád, hány tacskót és vizslát tesznek az utcára, altatnak el évről-évre. Most rajtuk segíthetsz egyetlen kattintással, 5 liter tej vagy 3 buszjegy árával.

Csak 3 buszjegy

 

A magyar tacskó- és vizslamentők jól ismerik a Futrinka Egyesület (http://www.futrinkautca.hu/) nevét, hiszen évente többszáz kidobott, megúnt blöki nekik köszönheti, hogy megmenekül. A Futrinkások ugyanis etetik-itatják, beoltják és féregtelenítik, de legfőképp új, szerető othont keresnek minden elhagyott kutyusnak.

 

Most itt a lehetőség, te is segíthetsz nekik 5 liter tej árával - ennyit ér az az 1000 forint, amit a Futrinkásoknak adhatsz.

 

Különleges rajzolt vizslás vagy tacsis pólót kapsz 

Ráadásul most nem csak te segíthetsz a tacskóknak, de cserébe kapsz is valamit: a Blökibazár (http://blokibazar.hu/futrinka-tacskomentes/) szuperaranyos vizslás és tacsis pólójait, amit minden egyes támogató büszkén viselhet.

 

A június közepéig tartó akció lényege ugyanis az, hogy minden póló árából 1000 forint a Futrinka Egyesületé lesz. Érdemes hát kattintani: egyrészt megnézheted a pólókat, másrészt egyből segíthetsz is egy tacsinak vagy vizslának.

 

Nem is gondolnád, hogy a sok kicsi milyen sokra megy... Legyél te is egy kutyus megmentője! Egy kattintásnyira vagy tőle. http://blokibazar.hu/futrinka-tacskomentes/


Egy kutyaszerető grafikus, Pásti-Kovács Nóra készíti a Blökibazár pólóit, eddig közel 150 különböző mintával. A rajzok egyedi stílusa, a humoros és kedves, kissé esetlen kutyafigurák egyedülállóak a hazai pólódesign választékban. 


Futrinka Egyesület: Kirinovits Éva, info@futrinkautca.hu

Blökibazár: Szeberényi Adrián, kapcsolat@blokibazar.hu Vissza...

Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!