Egy tábla csoki ára


Nem titok: az állatvédő szervezetek mindig pénzhiánnyal küzdenek. Állami támogatás nélkül, adományokból tartjuk fenn az Egyesületünket. Nem költünk óriásplakátra, nincs egyesületi autónk/telefonunk/irodánk, mi minden beérkezett adományt a kutyáinkra fordítunk. Sajnos még saját telephelyünk sincsen.

Sokan legyintenek, hogy úgyis csak keveset tudnának adni. Azt hiszik, hogy az nem számít. Pedig tévednek! A legkisebb összeg is nagyon sokat jelent!

Vannak időszakok, amikor segítség nélkül nem megy. Az állatorvosi tartozásunkat ki kell fizetnünk,  nem várhatjuk, hogy a rendelő tartósan hitelezzen számunkra. Ha mindenki "csak" 200 Ft-ot utalna a számlánkra, abból összejöhetne a szükséges összeg. Hiszen sokan vagyunk, akik szeretjük a tacskókat, magyar vizslákat, német dogokat, vagy általában a kutyákat és talán ekkora összegről lemondani sem olyan nehéz. Egy olcsóbb fagyi ára. Nekünk viszont rendkívül sokat jelentene.

Kérjük, hogy ha teheted, egy fagyi vagy tábla csoki árának megfelelő adománnyal havonta támogass minket,
hogy rendezhessük a folyamatosan halmozódó tartozásainkat.

Az adományokat a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számláján tudjuk fogadni. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel: MAGYAR VIZSLA, NÉMET DOG, TACSKÓ vagy ALAP, attól függően, hogy melyik csoportunkat szeretnéd támogatni.

Amennyiben egyszeri támogatással szeretnéd segíteni munkánkat, szívesen fogadjuk, ebben az esetben egy-egy kutyára is utalhatsz, vagy élelemre, orvosi költségekre, bármire. Kérjük, hogy jelezd a megjegyzés rovatban, így biztosan csak arra költjük. Már PAYPAL adományozás is lehetséges, melyhez weboldalunk ( www.futrinkautca.hu ) bal oldalán a narancssárga PAYPAL gombra kell kattintani.

Köszönjük azoknak, akik sok-sok gombóc fagyiról lemondanak javunkra:

Futrinka Egyesület


Bankszámlaszámunk:

10404089-49575251-57561000
(K&H Bank)

Adószámunk:

18258473-1-43

HÍREK

Vásárolj bilétát és támogasd vele a Futrinkát!